Vacature afbeelding

Medewerker verkoop

Ostaderstraat 23, 5721 WC Asten, Netherlands
Regelmatig werk
Communicatie en PR

Wij zijn op zoek naar een collega die er voor gaat zorgen dat er meer groepsbezoeken naar het museum komen. Je maakt onderdeel uit van de verkoop- en communicatieteam dat bestaat uit enthousiaste mensen met hart voor het museum.

Je gaat bedrijven en instellingen benaderen om deze te interesseren voor een groepsbezoek aan het museum. Denk aan personeelsverenigingen, ouderenbonden, gepensioneerdenverenigingen e.d. Wij hebben al een basislijst van deze bedrijven/instellingen. Het organiseren van de bezoeken zelf wordt gedaan door onze planners.

Je hebt veelal telefonisch contact met de externe partijen en/of via de mail. Werken vanuit thuis behoort tot de mogelijkheden.

Wat verwachten we van je? Affiniteit met verkoop, commerciële vaardigheden en je voelt je als een vis in het water bij het benaderen van nieuwe mensen. Je bent het visitekaartje van ons museum.

Past dit bij jou en heb je er zin in? Neem dan contact met ons op voor een gesprek, dan kunnen we je nog meer uitleggen over deze functie.

Museum met de grootste collectie luidklokken ter wereld en een afdeling die de geschiedenis vertelt over de unieke natuur en de historie van de Peel.

Geïnteresseerd?

Contactpersoon
Bram Nugteren
0493691865
b.nugteren@museumklokenpeel.nl